Солянка по далекосхідному з мясом і грибами

Солянка по далекосхідному з м’ясом і грибами простий рецепт.

Інгредієнти

м’ясо 1 кг (у мене свинина ребра і хрящі)
капуста 800 грам
гриби 400 грам
цибуля 1 штука
морква 2 шт
картоплю 2-3 шт
помідор 1 шт
томатна паста 2 ст. ложки

Солянка по далекосхідному з м’ясом і грибами покроковий рецепт

1. М’ясо попередньо потрібно замаринувати: соєвий соус, рослинна олія, чорний перець, спеції для свинини ! М’ясо обсмажуємо на сильному вогні до золотистої скоринки. Додаємо гриби і обсмажуємо 5 минут.

2. Капусту шаткуємо, засипаємо сіллю і даємо постояти 15-20 хв. Робимо вогонь нижче середнього, вливаємо 150-200 мл води, додаємо всі овочі, капусту в останню очередь.

3. За 20 хв до закінчення готування то додаємо томатну пасту, перемішуємо і робимо маленький огонь.

4. Після приготування, даємо настоятися, так солянка буде смачніше! Посипаємо зеленню!

Відео рецепт 👇