Жюльєн з куркою, грибами, сиром, гарбузом в духовці

Як смачно зробити Жюльєн з куркою, грибами, сиром, гарбузом в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г 112/10/73

450 г Гриби (у мене печериці)
Куряче філе відварне 350 р
Гарбуз 200 г
Цибуля ріпчаста 100 г
Часник 2 зубчики
Вершки 10% 500 мл
Сир 150 г
Масло вершкове 5 г

Жюльєн з куркою, грибами, сиром і гарбузом в духовці покроковий рецепт

1. Гриби тонко порізати. Куряче філе порізати невеликими кубиками. Цибулю порізати кубиками. Часник подрібнити. Гарбуз потерти на крупній тертці. Сир потерти на крупній тертці. Розділити пополам.
2. Змішати 1 частина сиру з вершками. Викладаємо на сковороду гриби, курку, гарбузи, часник, цибулю і вершкове масло. Тушкуємо 10-15 хвилин. Додаємо суміш сиру та вершків. Тушкуємо ще 10 минут.
3. Потрібно щоб маса не була дуже рідкою, але і не потрібно пересушувати. Викладаємо подучившуюся масу на деко і посипаємо зверху залишилися сиром. Запікаємо 15-20 хвилин при температурі 200°.