Різотто з булгуру з брокколі, морквою і сиром

Майже пп різотто – булгур з овочами і сиром безлактозным сиром. Як зробити смачний Різотто з булгуру з брокколі, морквою і сиром рецепт простий і швидкий.

Інгредієнти

булгур 1/2 склянки
брокколі
моркву
цибулю
сир/безлактозный сир
рослинна олія для смаження

Різотто з булгуру з брокколі, морквою і сиром покроковий рецепт

1. Нарізаємо овочі кубиком і на розігрітій сковороді обсмажуємо цибулю, моркву, цукіні і брокколі, ось так.

2. Додаємо до овочів булгур і обсмажуємо разом пару хвилин. Заливаємо водою, щоб вона покривала всю поверхню страви і накриваємо кришкою. Готуємо на повільному вогні 20-25 хвилин або до готовності булгуру. Добавлояйте води в процесі, якщо булгур ще не готовий, а вся вода вже впиталось.

3. Я додам до Булгурлу безлактозный сир натремо його на тертці. За смаком він дуже схожий на моцарелу для піци і чудово тянется.

Відео рецепт 👇