Як посмажити соковите мясо свинячу грудинку з цибулею на сковороді

Рецепт соковитого м’яса, яке тане в роті! Як посмажити соковите м’ясо свинячу грудинку з цибулею на сковороді простий рецепт домашній.

Інгредієнти

Свиняча грудинка – 1 кг
Цибуля – 2 шт
Часник – 2 зубчики
Цукор – 2-3 столові ложки
Чорний перець горошком – 4-5 шт
Соєвий соус – 2 -3 столові ложки
Устричний соус – 2 столові ложки
Імбир

Як посмажити соковите м’ясо свинячу грудинку з цибулею на сковороді покроковий рецепт

1. 1 кг свинячої грудинки добре промити і обсушити. Наріжте м’ясо невеликими шматочками. Розігрійте сковороду без масла. Викладіть шматочки свинячої грудинки на суху сковороду. Обсмажуємо на сильному вогні до рум’яної скоринки з усіх боків. Злегка зменшіть вогонь і тушкуйте близько 10 хвилин, щоб розтопити трохи жира.

2. Викладіть свинячу грудинку на тарілку. Обсмажувати цибулю 2 хвилини. Додати часник і смажити ще хвилину. Додайте 2-3 столові ложки цукру, чорний перець горошком, 2-3 столові ложки соєвого соусу, 2 столові ложки устричного соусу, 0,5 ч. л. сухий аджики.

3. Обсмажувати 1-2 хвилини до карамелізації. Додати імбир. Налити 400 мл води. Накрийте кришкою і готуйте, поки свиняча грудинка не стане м’якою, від 40 до 60 минут.

4. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇