Червона риба у хлібом і часником в духовці

Червона риба у хлібом і часником в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

•2 стейка або шматочка філе червоної риби (150-200гр кожен)
•30г м’якоті білого хліба
•1 невеликий зубчик часнику (за бажанням)
•петрушка
•цедра лимона
•1-2ст ложки оливкової олії
•сіль, перець

Червона риба у хлібом і часником в духовці покроковий рецепт

1. Подрібнити в блендері хліб, часник, петрушку і цедру лимона. Посолити і поперчити, додати оливкову масло.

2. Викласти хлібну крихту на стейки, загорнути в папір для выпечки.

3. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин. Відкрити папір і випікати ще 5 хвилин при 200 градусах або на режимі гриль.

Відео рецепт 👇