Куряче овочеве рагу з картоплею

Як смачно зробити Куряче овочеве рагу з картоплею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

курячі стегна, без кісток і шкіри, нарізані невеликими шматочками 680 гр.
2 ст. л. оливкова олія
1 середня цибулина , нарізана кубиками
гриби нарізані 226 гр.
3 середні моркви , очищені і нарізані кубиками
3 середні картоплини , очищені і нарізані кубиками
4 склянки води
2 лаврових листа
1 ч. л. солі
1 ч. л. перцю
1 ч. л. порошок куркуми
⅓ склянки нарізаної петрушки

Куряче овочеве рагу з картоплею покроковий рецепт

1. Обсмажити курячі стегна на середньому вогні. Додайте цибулю, помішуючи і готувати до прозорості. Потім додайте гриби, продовжуйте помешивать.

2. Додайте картоплю, моркву, сіль, перець, лавровий лист і воду, варіть 30 хвилин на середньому вогні. Змішайте 2 столові ложки води і 2 столові ложки муки.

3. Додати в рагу. Розмішати. При бажанні додайте петрушку і куркуму. Готувати до густоти. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇