Пряні свинячі ковбаски зі сливами, цибулею і квасолею в духовці

Запечені Пряні свинячі ковбаски зі сливами, цибулею і квасолею в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

450 г свинячих ковбасок
2 червоні цибулини, порізані на четвертинки
1 головка часнику, розрізана навпіл
1 зірочка анісу
2 столові ложки оливкової олії
1 чайна ложка китайської суміші п’ять спецій
½ ч. л. борошна
300 мл курячого бульйону
2 ст л червоного винного оцту
400 г консервованої квасолі, злити воду і промити
6 слив, половинки
400 г капусти кейл (я не додавала)

Пряні свинячі ковбаски зі сливами, цибулею і квасолею в духовці покроковий рецепт

1. Розігрійте духовку до 220ºC. У великій формі для запікання змішайте сосиски, цибулю, часник і бадьян; полити олією і посипати п’ятьма спеціями. Запікати на верхньому рівні духовки 20 минут.
2. Додайте борошно і перемішайте, щоб їй усе покрилося, потім поверніть в духовку на 5 хвилин. Додайте бульйон, оцет і квасоля в форму.
3. Перемішайте, приправте, покладіть сливи зверху і запікайте ще 18-20 хвилин, поки ковбаски не просмажиться, не залишиться рожевого м’яса і соус не загустеет.

4. Покладіть у форму капусту кейл шматочками і запікайте останні 3-5 хвилин, поки вона не стане м’якою. Подавати зі свіжомеленим чорним перцем.