Мясні фрикадельки ікеа з вершковим соусом

Як зробити смачні м’ясні фрикадельки ікеа з вершковим соусом простий рецепт.

Інгредієнти

Фарш – 500 г
Цибуля – 1 шт
Часник – 2 зубчики
Яйце – 1 шт
Панірувальні сухарі – 100 г
Молоко – 60-100 мл
сіль і перець за смаком.

Для соусу.
Вода – 250 мл,
вершки 20% – 100 мл
борошно пшеничне – 1 ст. л.
вершкове масло – 25 г
соєвий соус – 2 ст. л.
гірчиця – 1 ч. л.

М’ясні фрикадельки ікеа з вершковим соусом покроковий рецепт

1. Все перемішуємо, формуємо фрикадельки і прибирає на 30 хв у морозилку.
Потім обсмажуємо на рослинному маслі до рум’яної корочки.

2. Перекладаємо в форму, накриваємо фольгою й запікаємо в духовці при 180 градусах 20-25 минут.

3. Для соусу.
Масло розтопити і добувати борошно. Прогріти 1-2 хв. Додати воду, вершки, соєвий соус і гірчицю. Готувати соус до загусання. А брусничний соус додам у наступному відео. (До речі, його можна купити в магазині).

Відео рецепт 👇