Курка по азійськи з овочами та рисом

Як смачно зробити Курку по азіатськи з овочами і рисом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Усім привіт мої дорогі , сьогодні розповім вам як ШВИДКО і СМАЧНО приготувати курку з найпростіших інгредієнтів 😋

Інгредієнти

🔹Куряча грудка – 1 шт
🔹Кукурудзяний крохмаль – 2-3 ст. л
🔹Яйця – 2 шт.
🔹Сіль і перець – за смаком
🔹Часник – 2 зубчики
🔹Болгарський перець – 2 шт
🔹Яблучні оцет – 2 ст. л
🔹Соєвий соус – 2 – 3 ст. л
🔹Томатна паста – 1 ст. л
🔹Цукор – 1 ст. л
🔹Зелений лук і кунжут – для прикраси

Курка по азійськи з овочами і рисом покроковий рецепт

1. Заздалегідь рекомендую поставити варити рис, так як курка готується дуже швидко. Курячу грудку ріжемо на великі шматочки, солимо і перчимо за смаком, зверху посипаємо крохмалем, перемішуємо а потім занурюємо в збиті яйця і обсмажуємо в олії до золотистої скоринки (на сильному вогні).

2. Потім в сковороді злегка обсмажуємо подрібнений часник і порізаний болгарський перець. Тушкуємо пару хвилин додаємо яблучний оцет, соєвий соус, томатну пасту і цукор. Все добре перемішуємо, і тушкуємо ще одну хвилину, потім викладаємо обсмажену грудку і знову перемешиваем.

3. Подавати ідеально з рисом. Зверху прикрашаємо кунжутом і зеленою цибулею. Ще рекомендую додати гострий червоний перець, будемо ще смачніше. Ми додали з чоловіком собі окремо в їжу , так як діти не люблять гостру їжу .

Відео рецепт 👇