Яловичина тушкована з цибулею і маслом вершковим в каструлі

Як смачно зробити Яловичина тушкована з цибулею і маслом вершковим в каструлі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

✅ яловичина 1 кг (шийка)
✅ цибулю 400 гр
✅ вода 50 мл
✅ вершкове масло 100 гр
✅ сіль, перець, паприка
✅ часник 3-4 зубчики

Коржі:
✅ борошно 350 гр
✅ гаряча вода 200 мл
✅ сіль 1 год л
✅ рослинна олія 2 ст л

Яловичина тушкована з цибулею і маслом вершковим в каструлі покроковий рецепт

1. До м’яса додаємо цибулю, воду і вершкове масло і тушкуємо 1 годину. Далі додаємо сіль, спеції і часник, закриваємо кришкою і залишаємо ще на 1-1.5 години на слабкому огне.

2. Змішуємо всі інгредієнти для тіста, замішуємо тісто і залишаємо на 20 минут.

3. Далі ділимо на клубочки, кожен розкачуємо і обсмажуємо на сухій сковороді з двох сторон.

Відео рецепт 👇