Яловичина з грибами у вершковому соусі з квасолею

Вершкова яловичина з грибами на подушці з хрусткою квасолі🍲 Поки на ринках ще є овочі, а завдяки сезонному водоразливу ще й гриби😤 Вважаю, що цим варто користуватися. Хоча на місцевому ринку є і персики по 70 і малина по 300. Це за кіло, природно🙃 ⠀ Відвідування місцевого базару — це вже традиція недільного ранку, зняття проби місцевих овочів і фруктів, набивання пакетів, після чого людина-муравек😬, обвішаний пакетами аки жива новорічна ялина, долаючи численні перешкоди, відправляється додому, пити каву і розпихати накупленное, в себе природно😋 ⠀ До нещастя, у останній візит білих грибів вже не було, а була тільки квасоля. Але мій внутрішній жруло чітко дав зрозуміти, що я сьогодні буду їсти на вечерю, і я покірно поліз у додаток вкусвилла🤓 Як зробити Яловичину з грибами у вершковому соусі з квасолею рецепт простий.

Інгредієнти

– 400 г вирізки з яловичини
— 400 г зеленої квасолі
— 200 г довільно нарізаних білих грибів
— 200 г вершків 22%
— оливкова олія
— щіпка солі і перцю

Яловичина з грибами у вершковому соусі з квасолею покроковий рецепт

1. Підготуйте дві каструлі з водою. Одну поставте на вогонь, доведіть до кипіння, всипте квасоля, потримайте хвилину і з допомогою шумівки перекладіть в другу. Так ви зупините запущені процеси від нагрівання, квасоля буде готовою і хрустящей.
2. Наріжте м’ясо найтоншими смужками, приправте перцем. Поставте сковороду на сильний вогонь, обсмажте м’ясо по 30 секунд з кожної сторони, перекладіть в миску, накрийте фольгой.

3. В ту ж сковороду викладіть гриби, обсмажте їх 10 хвилин, знизьте вогонь до мінімуму, влийте вершки, тримайте їх до загустіння, додайте щіпку солі і перцю. Зберіть блюдо: вершковий соус з грибами, квасоля, мясо.