Смажена картопля з гарбузом і часником на сковороді

Як смачно зробити Смажена картопля з гарбузом і часником на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Вийшло дуже смачно і ароматно. Рекомендую обов’язково спробувати ☺👍

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г 77/2/2/13

Картопля – 1 кг
Гарбуз – 500 г
Часник – 3 зубчики
Сіль, сушена петрушка – за смаком
Раст. олія для смаження – 3 ст. л

Смажена картопля з гарбузом і часником на сковороді покроковий рецепт

1. Картоплю і гарбуз нарізати приблизно однаковими кубиками середнього розміру. На 2 ст. л олії посмажити картоплю до рум’яної скориночки і повної готовності. Смажити без кришки. На решті ложці олії окремо посмажити до золотистого гарбуз цвета.

2. Гарбуз смажиться дуже швидко. До картоплі перекласти гарбуз, подрібнений часник, посолити, посипати сушеної петрушкою (можна додати улюблені спеції).

3. Перемішати, накрити кришкою і готувати ще хвилину, щоб часник пропарити. Приємного апетиту☺

Відео рецепт 👇