Рис з овочами і фаршем на сковороді

Як смачно зробити Рис з овочами і фаршем на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дуже часто готую таке, виходить смачно і завжди виручає, коли ламаєш голову, що ж приготувати на вечерю, так і на обід теж підходить

Інгредієнти

▫️Рослинне і вершкове масло
▫️Цибуля – 1шт
▫️Морква – 1шт
▫️Болгарський перець – 1шт
▫️Яловичий фарш – 500г
▫️Кукурудза консервована
▫️Квасоля в томатному соусі (можна і просто квасоля)
▫️помідори – 2шт
▫️Сіль, чорний перець, гострий перець, сухий часник
▫️Сушений базилік, кінза
▪️ГАРНІР
▫️ Вершкове і рослинне масло
▫️Вермішель павутинку – 6 ст. л
▫️Рис – 1,5 склянки
▫️Вода кип’ячена
▫️Сіль

Рис з овочами і фаршем на сковороді покроковий рецепт

1. Цибулю, перець, моркву нарізаємо кубиками і обсмажуємо на розпеченій сковороді з раст. і вершковим олією зі спеціями. Додаємо фарш і обсмажуємо ще 10 хв. Потім додаємо томатну пасту (1ч.ложку) або квасоля вже в томатному соусі і дрібно нарізані очищені від шкірки помідори, кукурудзу, заливаємо трохи кипятка.

2. Зменшуємо вогонь і тушкуємо все близько 10-20 хв під закритою кришкою. ДЛЯ ГАРНІРУ На сковороду додаємо вершкове і раст.масло й обсмажуємо вермішель до золотистого кольору. Далі добре промиваємо рис в холодній воді. І додаємо до вермишели.

3. Обсмажуємо все ще 5 хв. Потім вливаємо кип’ячену воду на пару см вище рису і макаронів. Закриваємо кришкою і тушкуємо все на повільному вогні і чекаємо як випарується вся вода. Після того, як відключили даємо підходити ще хв 5-10.

Відео рецепт 👇