Підлива з лука, перцю, томатної пасти і соєвого соусу

Як смачно зробити Підливу з цибулі, перцю, томатної пасти і соєвого соусу простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

🔹Цибуля – 1 шт.
🔹Болгарський перець – 1 шт.
🔹Томатна паста – 2 ст. л.
🔹Соєвий соус – 1,5 ст. л.
🔹Вода – 250 мл
🔹Сіль, перець, улюблені спеції – за смаком.

Підлива з лука, перцю, томатної пасти і соєвого соусу покроковий рецепт

1. Цибулю ріжемо півкільцями, болгарку – тонкою соломкою. Обсмажуємо на розпеченій сковороді цибулю до рум’яного кольору (5 хв), потім закидаємо перець і смажимо ще 5 мін, постійно помешивая.

2. Додаємо томатну пасту, воду, соєвий соус і спеції. Перемішуємо. Готуємо нашу підливу ще 10 минут.

3. Шикарна підлива готова 🔥 Можна і зверху поливати, і змішати з макаронами.

Відео рецепт 👇