Курка в соусі каррі з рисом

Як приготувати Курка в соусі каррі з рисом рецепт простий. Погода стоїть така холодна і сира, що пора переходити на осінньо-зимовий меню і грітися чимось серйозним. У мене сьогодні каррі з курки – відмінно зігріває. Закриваєш очі і уявляєш себе в теплій Індії. Спробуйте.

Інгредієнти

Куряче філе 700-800 гр
Морква 1 шт
Лук 1-2 шт
Часник 2 зубчики
Кокосове молоко 400 мл
Імбир мелений 2 ч. л (можна корінь 1см)
Коріандр мелений 1ч.л
Куркума 2ч.л
Меленого чилі перець 1/2 ч. л
Сік 1/2 лайма чи лимона
Перець чорний і запашний за смаком
Пучок кінзи
Сіль, олія для смаження

Курка в соусі каррі з рисом покроковий рецепт

1. філе Нарізаємо на невеликі шматочки. В розігрітій сковорідці з олією злегка обсмажуємо цибулю і моркву. Додаємо курку і помішуючи, обсмажуємо хвилин 5 до побеления.
2. Потім додаємо спеції, мелкопорезанный часник і кокосове молоко. Готуємо 10-15 хвилин до потрібної вам густоти соуса.
3. Додаємо порізану кінзу, сіль, сік лайма чи лимона і готуємо ще пару хвилин. Подавати з рисом. У мене басматі, але будь-довгий подойдет.