Гарбузова каша з рису і сиру або різотто з гарбузом

Як зробити Гарбузову кашу з рису і сиру або різотто з гарбузом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ми продовжуємо готувати сезонні овочі.. І хоча гарбуз можна зустріти в будь-яку пору року в наших магазинах.. Збирають урожай восени…ось і готувати ми її будемо зараз, т. до сезонні овочі та фрукти найбільш корисні і смачні. 🇮🇪 Гарбузова каша для дорослих або різотто з гарбузом 😉

Інгредієнти

гарбуз 300гр
рис арборіо 200гр
овочевий/м’ясний бульйон 2л (або менше)
часник 4 зубчики
цибулю білий/шалот 1 шт📍олів олія 40 мл
злив масло 70гр
пармезан 100гр

Гарбузова каша з рису і сиру або різотто з гарбузом покроковий рецепт

1. Нагріваємо олів масло кладемо 2 наріз зубчики часнику, обсмажуємо і відкладаємо в сторону (він нам більше не потрібен). Гарбуз нарізаємо невеликими кубиками. Кладемо гарбуз у ароматне масло, обсмажуємо хвилин 7 до невеликої скоринки і убираем.

2. Не змінюючи сковороди, доливаємо олів масло, якщо потрібно, кладемо ще 2 наріз зубчики часнику, дрібно нарізану цибулину і пасеруємо до прозорості Кладемо рис до цибулі і часнику. Помішуємо, щоб рисинків рівномірно забирали смаки і аромати. Наливаємо 1 ополоник бульйону, помешиваем..

3. Як тільки рис ввібрав рідина доливаємо ще ополоник.. так ви контролюєте процес ..нам же треба домогтися аль денте 😉. Хвилин через 10 додаємо кубики гарбуза.. продовжуючи половинку додавати бульона.

4. Чекаємо моменту, коли текстура рису стане густою і однорідною, спробуємо пару рисинок.. якщо серединка трохи тверда, це те, що нам треба. Додаємо вершкове масло і пармезан. Відмінне буде збризнути і трюфельныи маслом.