Рибний шашлик з осетра на мангалі по-кавказьки

Як зробити Рибний шашлик з осетра на мангалі по-кавказьки рецепт простий. Багато писали в директ яку рибу ще можна взяти. Для цього рецепта можуть підійти будь-білі жирні сорти риби без кісток, наприклад, сом. Червону рибу я б так не стала готувати, для неї є інші виграшні способи. Осетра беріть від 3х кг, краще сильно більше, тоді він жирніше🙈 Обов’язково дотримуйтесь нарізку, не нарізайте плоскими стейками як на решітку, це все не те!

Інгредієнти

осетер 2 кг разделанных шматочків
2 ст ложки хорошою солодкої томатної пасти (беріть італійську)
червоний гострий перець мелений
рослинна олія приблизно 100 мл
добра морська або рожева сіль

Рибний шашлик з осетра на мангалі по-кавказьки покроковий рецепт

1. Рибу правильно обробити, прибрати всю шкіру, прибрати визигу і нарізати як на відео. Змішати томатну пасту і рослинне масло без запаху. Рибку підсолити, поперчити, влити масляну суміш, добре помасажувати, залишити на час.
2. Насадити на шампури як показано на відео. Перед закладанням на мангал риба повинна бути кімнатної температури, не холодна! Викладаємо на підготовлені угли.
3. Смажимо, крутимо і не відходимо, обсмажуємо з 4х сторін, піде близько 10 хвилин. Посипте улюбленої зеленню і солодким луком Подавати просто зі свіжими овочами! Лимон і соус не потрібні!

Відео рецепт 👇