Рибні тефтелі в соусі вершково шпинатом

Як зробити Рибні тефтелі в соусі вершково шпинатом рецепт простий 🐟 Обалденние , найніжніші тефтелі з незвичайним соусом , які координатно змінює смак страви . На Гарнір добре підійде сюди рис , булгур, пюре, макарони, а особливо спагетті з чорнилом каракатиці , які самі по собі мають трохи смак морепродуктів , замечтательно сюди впишуться 🤤

Інгредієнти

Кбжу на 1 шт: 76/8.6/3.6/2.8
На 100 гр: 110/12.3/5.2/4

Фарш тріски 825 гр ( з будь-якої білої риби);
1 иичко С1 ;
Манна крупа 30 гр;
1 велика цибулина – 186 гр;
Сіль , перець ;
Олія оливкова – 2 мл

👩🏻🍳Для соусу:
Шпинат свіжий – 100 гр;
Вершки 20%- 300 мл;
Вода-60 мл ;
Часник -2 зубчики;
Крохмаль кукурудзяний – 5 гр;
Сир 17%- 30 гр;
Сіль
Олія оливкова -2 мл

Рибні тефтелі в соусі вершково шпинатом покроковий рецепт

1. Обсмажуємо нарізану кубиками цибулю до м’якості на сковороді з маслом .Подрібнити в блендері його . Додати до фаршу цибулю, яйце, манну крупу, посоліть і вимісити фарш. Дайте постояти 20-30 хв . ⠀ В цей час займіться соусом: На олії в сковороді пасеруємо нарізану кільцями часник і шпинат, до мягкости.
2. Додаємо вершки. Крохмаль розмішати у воді ,і так само додайте в сковорідку , прогріваємо протягом 5-7 хвилин на повільному вогні. Злегка остудіть соус і пробиває його блендером до однорідності . Додаємо в соус тертий сир і перемішуємо . ⠀ З фаршу формуємо тефтелі, у мене вийшло 23 штучки.

3. Обжарививаем тефтелі на маслі партіями по 3-4 хвилини, в прогрітій сковороді, на середньому вогні і прибираємо в форму для запікання . ⠀ Готові тефтелі заливаємо соусом і ставимо в духовку на 20 хвилин при 180 градусах.