Смажені гриби печериці з часником і зеленню на сковороді

Як зробити Смажені гриби печериці з часником і зеленню на сковороді рецепт простий. Це самі смачні смажені грибочки, які я коли-небудь пробувала. Ідеальна закуска, готується швидко і легко, а результат шикарний. Це дуже-дуже смачно. Раджу відразу готувати подвійну порцію 🥰⠀Як завжди, кому сподобається рецепт, чекаю на ваші сердечка на відео і смайлики у коментарях, щоб знати, яких рецептів знімати більше.

Інгредієнти

■ 400-500 г печериць (беріть не дуже великі) ⠀
■ 1 цибулина ⠀
■ 2-3 ст л вершкового масла⠀
■ 2 зубчики часнику⠀
■ петрушка ⠀
■ сіль, перець за смаком ⠀

Смажені гриби печериці з часником і зеленню на сковороді покроковий рецепт

1. Розтопити вершкове масло і обсмажити нарізану дрібним кубиком лук.

2. Додати гриби і смажити приблизно 15 хвилин, щоб з грибів випарувалася вся рідина і вони підрум’янилися до золотистого цвета.

3. Додати подрібнений часник, петрушку, спеції, добре перемішати і зняти з вогню.⠀