Італійська картопляна фріттата з овочами на сковороді

Існує безліч варіантів приготування цієї італійської яєчні. Пропоную вам один з варіантів 👌 Італійська картопляна фріттата з овочами на сковороді класичний простий рецепт домашній.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г 83/4/3/10

Картопля – 800 г
Яйця – 5 шт
Зелений горошок – 1 б
Цибуля – 1 шт(велика)
Помідори – 300 р
Раст. олія для смаження – 2 ст. л
Сіль – за смаком

Італійська картопляна фріттата з овочами на сковороді покроковий рецепт

1. Картоплю розрізати навпіл (якщо великий) і нарізати тонкими пластинками, як на відео. Посолити і перемішати. Злити утворилася рідина. На сковороді з рослинним маслом обсмажити картоплю до золотавого кольору, потім додати велику цибулину, нарізану півкільцями і смажити до готовности.

2. В глибокій мисці яйця розмішати виделкою. Додати дрібно нарізані помідори, трохи солі і горошок без рідини. Туди ж додати смажену картоплю, все добре перемішати і викласти масу на добре розігріту сковороду.

3. Смажити під кришкою на середньому вогні спочатку з одного боку. Потім, як зверху яйця схопляться, перевернути за допомогою великого блюда на іншу сторону.

4. Готувати ще хвилин 10. Приємного апетиту 😉

Відео рецепт 👇