Паста з гарбузом, брокколі і цибулею шалот Гордона Рамзі

Як смачно зробити орзо Паста з гарбузом, брокколі і цибулею шалот Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

На 2 порції:

3 столові ложки оливкової олії
1 банановий цибуля-шалот (эхалион) або 2 звичайних цибулі-шалот
150 г пасти орзо
200 г нарізаної кубиками гарбуза
750 мл гарячого овочевого бульйону
100 г фіолетовою брокколі
60 г вершкового масла
1 столова ложка тертого сиру Пармезан або вегетаріанського аналога
4 печива амаретто, подрібнити пучка лимонного чебрецю, тільки листя
Пластівці чилі для подачі (за бажанням)

Паста з гарбузом, брокколі і цибулею шалот Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Поставте каструлю на середній вогонь і додайте 2 ст. л. оливкової олії. Коли олія нагріється, наріжте цибулю-шалот. Додайте в каструлю і готуйте 1 хвилину. Додайте орзо, гарбуз і готуйте ще минуту.
2. Додайте третину бульйону і накрийте кришкою. Готуйте 2 хвилини і додайте ще бульйон. Повторюйте кожні 2 хвилини, поки орзо не вбере весь бульйон, 6-7 минут.
3. Додайте нарізану брокколі. Готуйте ще 2 хв, зніміть з вогню. Додайте вершкове масло, оливкову олію і пармезан.
4. Дайте постояти 2 хвилини, посипте амаретто, Лимонним Чебрецем І Пластівцями Чилі (за бажанням) перед подачей.