Кордон блю з курки з сиром і шинкою на сковороді

Як смачно зробити Кордон блю з курки з сиром і шинкою на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

На 2 порції знадобиться:

– велике філе курячої грудки 2 шт.
– сіль, перець, спеції для курки або м’яса
– шинка 4 скибочки
– сир (у мене сулугуні) 2 скибочки
– борошно 1/3 склянки
– панірувальні сухарі 1/3 склянки
– яйце 1 шт.
– олія для смаження

Кордон блю з курки з сиром і шинкою на сковороді покроковий рецепт

1. Філе курячої грудки розрізаємо уздовж, але не до кінця і розгортаємо, щоб вийшов тонкої пласт. Накриваємо плівкою і злегка відбиваємо, щоб трохи розбити волокна. Посипаємо з двох сторін трохи сіллю, перцем і спеціями. ☝️Багато не солимо, так як начинка соленая.

2. Кладемо на філе дві скибочки шинки, на них скибочку сиру і складаємо навпіл. Краї загладжує, намагаючись “обгорнути” начинку. Рулетики обвалюємо в борошні. Потім занурюємо у збите яйце. І нарешті – ретельно паніруємо в сухарях.

3. Даємо полежати на дошці/тарілці хвилин 15, щоб паніровка добре пристала. Розігріваємо в сковороді олію для смаження. Шар масла 0,5 см.

4. Смажимо кордон блю з обох сторін на вогні нижче максимального (у мене розподіл 7 з 9) близько 10 минут.

5. Знімаємо з вогню й даємо відпочити 5 минут.