Тунець з авокадо, манго, помідорами і селерою

Як смачно зробити Тунець з авокадо, манго, помідорами і селерою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. А ви знаєте, що із звичайної риби з рисом можна приготувати неймовірно смачне блюдо! Для приготування вечері нам знадобляться наступні інгредієнти:

Інгредієнти

✅Тунець 200 гр
✅Авокадо 1/2 шт
✅Манго 1 шт
✅Помідор 2 шт
✅Селера 1 стебло
✅Сіль перець за смаком
✅Кінза і чилі для прикраси

✅Рис 1 стакан
✅Вода 1 склянку
✅Рисовий оцет 15 мл(Якщо немає рисового підійде і звичайний перемішаний з цукром і сіллю)

Тунець з авокадо, манго, помідорами і селерою покроковий рецепт

1. Приготування цієї страви слід почати з вибору тунця. Вибирати гарну рибу можна в порту у рибалок. Тунця необхідно очистити, обрізати плавники а голову можна віддати акулам🥰

2. Далі беремо 200 гр філе тунця, нарізаємо його кубиками, солимо, перчимо й залишаємо на 5 хвилин. Авокадо, манго, огірок, томати так само нарізаємо кубиками а селера півкільцями. ⠀

3. Обсмажимо тунця до готовності (якщо риба була в глибокому заморожуванню тривалий час цей крок можна пропустити) ⠀

4. Варимо рис і збираємо блюдо. ⠀ Отримуємо дуже ефектне блюдо, яке порадує своїм смаком найвимогливіших гурманов.

Відео рецепт 👇