Паста бефстроганов з куркою і грибами

Паста бефстроганов з куркою і грибами простий рецепт. Як вам рецепт? будете пробувати? Бефстроганов – страва з дрібних шматочків м’яса в соусі.

Інгредієнти

Куряче філе (стегна) – 500 гр
Цибуля – 1 шт
Шампіньйони – 6 шт
Часник – 1 зубчик
Борошно – 1 ст л
Сметана – 3 ст л
Гірчиця – 1 ст л
Петрушка
Сіль, перець
Масло рослинне і вершкове
Макарони/паста

Паста бефстроганов з куркою і грибами покроковий рецепт

1. Відварюємо пасту скільки казано на упаковці. Обсмажуємо куряче філе, солимо перчимо і прибираємо з вогню. Тут же розтоплюємо шматок вершкового масла.

2. Обсмажуємо до м’якості цибулю, закидаємо гриби (до рум’яного кольору). Борошно і зубчик часнику. Заливаємо водою з-під макаронів, додаємо сметану, гірчицю, перемешиваем.

3. Повертаємо курку, з’єднуємо з пастою. Посипаємо петрушкою і як же це смачно, ти обов’язково повинен попробовать.

Відео рецепт 👇