Капустяна запіканка з сиром і яйцем в духовці

Як зробити Капустяну запіканку з сиром і яйцем в духовці рецепт простий. Таку капусту ви ще ніде не пробували… Доброго ранку понеділку почалося не як зазвичай… Ми вирішили зайнятися харчуванням у новому році (салатики скільки вже можна їсти 😁), так і найближчі свята ніби як все пройшли. Заглянули вчора в морозильну камеру і знайшли джерело корисних заморозок, які дбайливо готували все літо, і як-то про них забули. Першою на очі потрапила цвітна капуста. Ось вона нам і потрібна! Маса користі, смачний гарнір – все ідеально. Тому сьогодні ділюся з вами наивкуснейшей капустяної запіканкою під сирною скоринкою, щоб ви теж спробували.

Інгредієнти

Цвітна капуста 400 гр
яйця 2 шт
Сметана 250 мл
Твердий сир 100 гр
Сіль
Перець

Капустяна запіканка з сиром і яйцем в духовці покроковий рецепт

1. Капусту розділити на дрібні сектору, покласти в киплячу воду на 1-2 хвилини. Відкинути на друшляк. Яйце збити з сметаной.
2. Сир натерти на дрібній тертці. У форму викласти капусту, залити сметаною. Посолити і поперчить.
3. Посипати сиром. Запікати при 180 градусах близько 30-40 хвилин до готовности.