Запечена картопля з соусом чімічуррі в духовці

Запечена картопля з соусом чімічуррі в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

9 картоплин (розміром з кулак)
Букет розмарину

Для чімічуррі:
30 г петрушки
10 р свіжого орегано
7 г меленого порошку чилі
1/2 часнику
оливкова олія
червоний винний оцет (за бажанням)
сіль

Запечена картопля з соусом чімічуррі в духовці покроковий рецепт

1. Розігрійте духовку до 225°C. Вимийте картоплю. Після миття візьміть дві палички для їжі. Зберіть палички, як показано на відео, щоб при розрізуванні картоплі, ніж не проходив насквозь.

2. Зрізи повинні бути як можна тонше. Після, збризніть оливковою олією, покладіть трохи розмарину і посоліть. Випікати близько 50 хвилин. Для чімічуррі змішати все разом за допомогою блендера.

3. Дістаньте картоплю з духовки і дайте йому охолонути протягом приблизно 7 хвилин. Змастіть їх чімічуррі (ви також можете використовувати соус песто або трюфельний майонез).

Відео рецепт 👇