філе Куряче каррі на сковороді

Як смачно зробити філе Куряче каррі на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. М’ясо Каррі. Ніжне, смачне і ароматне

Інгредієнти

Філе курки – 400 гр
Солодкий перець – 1 шт
Часник 2-3 зубчики
Вода – 100 мл
Сметана 10% -2 ст л
Приправа каррі-1 год л
Куркума-1 год л
Суміш трав-1 год л
Сіль – за смаком
Рослинна олія-1 ст л

філе Куряче каррі на сковороді покроковий рецепт

1. М’ясо тоненько ріжемо. Перець ріжемо хто як любить. Розжарюємо сковороду, додаємо масло. Тепер висипаємо дрібно нарізаний часник, суміш трав, порошок каррі, перемішуємо. Обсмажуємо 5-7 хвилин на невеликому огне.

2. Аромат спецій посилився, тепер можна викладати м’ясо. Обсмажуємо м’ясо на середньому вогні з усіх боків до зміни в кольорі. Додаємо куркуму, нарізаний перець і перемешиваем.

3. м’ясо Солимо і додаємо теплу кип’ячену воду. Тушкуємо на невеликому вогні 10 хвилин. Додаємо сметану, знову добре перемішуємо і накриваємо кришкою. Продовжуємо тушкувати ще хвилин 15-20, або до готовности.

Відео рецепт 👇