Свинячий бекон у пакеті

Як смачно зробити Свинячий бекон у пакеті простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Грудинка – 1 кг
Часник – 5-7 зубчиків
Сіль – 1 столова ложка
Чорний перець – 1 чайна ложка
Коріандр мелений – ½ ч. л.

Свинячий бекон у пакеті покроковий рецепт

1. Грудинку добре промити, обсушити і розрізати на 2 частини. Зробити надрізи. 🔹Додати чорний перець, сіль, коріандр і часник. М’ясо добре натерти специями.

2. Перекласти в рукав для запікання. Додати спеції і часник. Добре зав’язати. 🔹Викласти в каструлю. Залити водою. Дати закипіти. Варити на повільному вогні 2 години. 🔹Дати остыть.

3. Можна їсти відразу. Я прибрала на ніч. 🔹Мммм, як же смачно вийшло. 🔹Приємного апетиту! 🔹До зустрічі в нових рецептах.