Гарбуз з куркою в вершковому соусі запечена в духовці

🎃 Самий сезон, готуємо гарбуз! Як зробити Гарбуз з куркою в вершковому соусі запечена в духовці рецепт простий в духовці. Виходить дуже смачно і соковито!

Інгредієнти

Курячі стегна (без кістки) – 600 гр
Гарбуз чищена – 700 гр
Цибуля ріпчаста – 2 шт.
Томати-черрі – 100 гр

Для соусу:
Вершки 20-33% -200 мл
Часник сушений мелений – 1 ч. л.
Паприка мелена – 1 ч. л.
Розмарин сухий – 0,5 ч. л.
Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
Сіль – 0,5 ч. л.
Масло рослинне – 2 ст. л.

Для подачі:
Свіжа зелень – 2 ст. л.
Часник мелкорубленный – 2-3 зуб.

Гарбуз з куркою в вершковому соусі запечена в духовці покроковий рецепт

1. У форму для запікання покласти крупно нарізаний гарбуз, ріпчасту цибулю, нарізаний на 4-6 частин, курячі стегна (попередньо посолити і поперчити їх), всипати томаты-черри.

2. В окремій чашці змішати всі інгредієнти для соусу. Влити соус в форму, перемішати все вместе.

3. Запікати в нагрітій духовці до 180 гр, 50-60 хвилин до готовності. Вийняти з духовки, присипати свіжою зеленню, рубаним часником і відразу подавать.

Відео рецепт 👇