Пісочна основа для чізкейку без печива

Рецепт дуже смачної і дуже простий піщаної основи для чізкейку 😍 підійде як база до будь-якого чізкейк, щоб зробити основу шоколадною – частина борошна замінити на какао. Пісочна основа для чізкейку без печива простий рецепт.

Інгредієнти

Для піщаної крихти:
✔️150 г пшеничного борошна
✔️50 г мигдальної муки
✔️100 г цукрової пудри
✔️100 г масла
✔️1 яйце

З даної кількості інгредієнтів виходить 320-340 р піщаної крихти. На чізкейк діаметром 18 см з невисокими бортиками.

Для пісочної основи беремо ще +80 г розтопленого вершкового масла.

Пісочна основа для чізкейку без печива покроковий рецепт

1. Масло дістати з холодильника, щоб воно стало м’яким. Сухі продукти – борошно, мигдалеву борошно і цукрову пудру можна просіяти разом заздалегідь. Змішати сухі продукти з маслом до однорідності, як на відео, наприкінці ввести яйце і перемішати тесто.

2. Все робимо швидко, збираємо тісто в пакет і прибираємо в холодильник на 1 годину, дістаємо, розподіляємо по килимку рівномірним шаром за допомогою качалки або руками, відправляємо в розігріту духовку на 180 градусів на 5-7 хвилин (дивіться по готовності, до золотистого кольору), дістаємо, остуджуємо, і подрібнюємо в крошку.

3. Для пісочної основи чізкейку беремо всю пісочну крихту і 80 г вершкового масла, перемішуємо і утрамбовуємо у форму. Форму з пісочної основою прибираємо в холодильник, поки готуємо сирну основу.

Відео рецепт 👇