Десерт із сиру і йогурту «Вишня в кокосі.»

Як смачно зробити Десерт з сиру і йогурту «Вишня в кокосі» простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ніжний, смачний і дуже ефектний десерт, а головне корисний. Якщо у вас немає м’якого сиру можна використовувати звичайний, пробивши його подгрудным блендером

Інгредієнти

Перший шар
🔸м’який сир 5% – 500 г
🔸грецький йогурт 2% – 500 г
🔸цукор або эритрит – 130 р
🔸желатин – 5 г
🔸вода – 50 г
🔸кокосова стружка – 30 г

Другий шар
🔅вишня заморожена – 600 р
🔅цукор або эритрит – 4 ст. л.
🔅кукурудзяний крохмаль – 20 г

Десерт з сиру і йогурту «Вишня в кокосі» покроковий рецепт

1. Желатин замочить у воді і залишити набухати на час, який зазначено на упаковці. Потім набряклий желатин розтопити в СВ печі або на водяній бані. У мисці з’єднати м’який сир, йогурт, эритрит (цукор), кокосову стружку. Перемешать.

2. В загальну масу вилити розпущений желатин. Все ретельно перемішати віночком. Розкласти по формах. Прибрати в холодильник до застигання на пару годин. Заморожені ягоди вишні обполоснути водою. Викласти в сотейник

3. Додати кукурудзяний крохмаль, эритрит (цукор) перемішати, поставити на маленький вогонь. Довести до кипіння і до загустіння маси. Вишневу масу остудити. Розкласти другим слоем.

Відео рецепт 👇