ПП Кокосовий торт пташине молоко

ПП Кокосовий торт пташине молоко простий рецепт🥥 Тортик, хлопці, божественний😍. Кокосовий бісквіт, ніжне кокосове суфле і трохи шоколадної глазурі-ідеально🥰. Активне приготування тортика всього 10 хвилин😎.

Інгредієнти

Всі інгредієнти кімнатної температури. Форма 13 см

Бісквіт:
✔️яйце 1 шт
✔️підсолоджувач
✔️грецький йогурт 50 гр
✔️борошно рисова 60 гр
✔️розпушувач 2 гр
✔️кокосова стружка 5 гр

Суфле:
✔️кокосові вершки 150 гр
✔️йогурт 300 гр
✔️підсолоджувач
✔️желатин (у мене швидкорозчинний) 9 гр +40 гр води
✔️кокосова стружка 20 гр

Глазур:
✔️шоколад без цукру 10 гр

ПП Кокосовий торт пташине молоко покроковий рецепт

1. Готуємо бісквіт: збити віночком яйце і підсолоджувач, додати йогурт, борошно, розпушувач і кокосову стружку, перемішати. Перелити тісто у форму і відправити в НВЧ на 5-6 хвилин (не пересушите). Готовий бісквіт остудить.
2. Для суфле: кокосові вершки змішати з йогуртом, підсолоджувачів і кокосовою стружкою. До желатину додати воду, нагріти до розчинення желатину (не кип’ятити!). Желатин додати в кокосову массу.
3. Форму (якщо роз’ємна) обмотати харчовою плівкою по колу. На дно форми викласти бісквіт, зверху вилити йогуртову суміш, прибрати в холодильник для стабілізації. Готовий торт вийняти з форми і полити шоколадом.

Відео рецепт 👇