Горіхове печиво на білках

Як зробити Горіхове печиво на білках рецепт простий в духовці. Чому багато хто любить дивитися на картинки, де панує гармонія, спокій і краса, але набагато більший інтерес у людей викликають пости, де хтось обурюється, висловлює невдоволення або просто хаєт-ніякий все підряд? Такі пости збирають купи коментарів! Кожен вважає своїм обов’язком у відповідь обуритися, виправити, викрити, посміятися, посварити. Помічали? Або я не права? Незаморочный, простий радянський рецепт печива. Все швидко, просто і смачно. До речі, таке печиво можна і в подарункову коробочку покласти і презентувати на новий рік 😉.

Інгредієнти

3 яєчних білка (90 грам)
150 г цукру
250 г будь-яких горіхів або суміші горіхів (у мене волоський горіх і фудук)

Горіхове печиво на білках покроковий рецепт

1. Білки збити до м’яких піків, поступово додаючи цукор, збити в густу пишну піну. Горіхи розмолоти до розміру гречаної крупи, не мельче.
2. Всипати горіхи в білки і перемішати. Перекласти в кондитерський мішок і відсадити на пергамент для випічки. Або акуратно викласти ложкой.
3. Зверху можна покласти горішок. Сушити при температурі 110 градусів приблизно 1 – 1,5 години. Готове печиво буде твердим і сухим.