Домашня солона карамель з вершками та цукром

Домашня солона карамель з вершками і цукром простий рецепт.

Інгредієнти

•Цукор – 115 р
•Вершки 33% – 80 р
•Вершкове масло – 50 г
•Гімалайська сіль – пів чайної ложки

Домашня солона карамель з вершками і цукром покроковий рецепт

1. Цукор повністю розтопити до золотистого відтінку, постійно перемішуючи. Додати холодне вершкове масло (заздалегідь поділена на частини) і ретельно размешать.

2. Потім акуратно влити теплі вершки (обережно, тут маса вируватиме) і активно заважати до загустения.

3. Додати сіль. Гарячу карамель необхідно процідити через сито, щоб прибрати undissolved кристали сахара.

4. Готово!

Відео рецепт 👇