Сирний торт на сковороді з ванільним кремом

Сирний торт на сковороді. Ванільний кремушек, сирний коржі, дуже нагадує смак морозива з пломбіром 🍦 Як зробити Сирний торт на сковороді з ванільним кремом рецепт простий.

Інгредієнти

(торт 18 см, Сковорода 24 см):

КРЕМ: 450 грам молока, 150 грам сметани, 170 г цукру, 2 яйця, 2 столові ложки борошна, 2 столові ложки крохмалю, ванільний цукор за бажанням, 70 грам масла вершкового

КОРЖІ: 200 грам сиру в брикеті, 1 яйце, 110 грам цукру, 160-180 грам борошна, 1 чайна ложка соди, ванільний цукор за смаком.

КБЖУ на 100 грам 274/7/9/40

Сирний торт на сковороді з ванільним кремом покроковий рецепт

1. Крем.
1. Змішуємо яйця, ванільний цукор, цукор, перемішуємо.
2. Додаємо сметану, крохмаль (можна замінити на борошно) і борошно.
3. Наливаємо молоко в сотейник і ставимо на середній вогонь. Молоко повинно бути трохи більше, ніж гаряче, не доводимо до кипіння.
4. В яєчно-сметанную суміш наливаємо тонкою цівкою гаряче молоко, добре перемішуємо і виливаємо все назад в каструлю з молоком, що залишилося. Зменшуємо вогонь на мінімальний, варимо, постійно помішуючи, до загустіння.
5. Як тільки маса загусла, прибираємо з вогню і додаємо вершкове масло, перемішуємо до однорідності. Залишити до кімнатної температури.
Крем може покриватися «скоринкою» її можна перемішати блендером, щоб не було грудочок або кожні 5-10 хвилин помішувати, поки маса не остыла.

2. КОРЖІ:
6. З’єднуємо сир, цукор, яйце і ванільний цукор і добре перемішати.
7. Додаємо ~150 грам борошна і соду, замішуємо тісто. Тісто має бути м’яким, еластичним і не липнути до рук. Тому борошна може знадобитися більше або менше. Дивимося на консистенцію.
8. Готове тісто розкачуємо на ковбаску, ділимо на 8 частин, приблизно 66 грам кожен шматочок. Розкачуємо тісто і викладаємо на розігріту сковорідку.
9. Смажимо коржі на сухій сковороді з двох сторін по кілька хвилин. Як тільки корж почав пузиритися, перевертаємо його. Готові коржі повинні бути м’які, не пересушите.
10. Вирізаємо коржі по діаметру вашої форми.
11. Збираємо корж: крем, корж і так, поки хто-небудь з вас не закінчиться) прибираємо на просочення на ніч холодильник.

3. З обрізків коржів можна зробити крихту і прикрасити торт.

4. Готово!

Відео рецепт 👇