ПП пташине молоко

Як зробити ПП пташине молоко рецепт простий.

Інгредієнти

На 100 гр. кбжу 133/10/4/12

бісквіт:
✔️яйце 2 шт.
✔️рисова мука 30 гр.
✔️розпушувач 5 гр.
✔️сах/зам 4 пакетика.

суфле:
✔️молоко безлактозное 0.05 % 200 мл
✔️сухе знежирене молоко 10 гр.
✔️кукурудзяний крохмаль 15 гр.
✔️желатин 15 гр.
✔️білок яєчний 3 шт.
✔️сах/заступник 5 шт.

глазур:
✔️шоколад без цукру 40 гр.
✔️молоко 30 гр.

ПП пташине молоко покроковий рецепт

1. бісквіт:
Збити яйця з сах/заступником, додати всі сухі інгредієнти, добре перемішати. Перелити тісто в роз’ємну форму (15-16 см) відправити в духовку на 10-15 хвилин 180 гр. остудить.
2. суфле:
Желатин замочити 60 мл води. молоко, крохмаль, сухе молоко змішати і довести до загустіння на не великому вогні , далі злегка остудити і додати желатин, добре перемішати. Білки збити до міцних піків з сах/заступником. об’єднати обидві маси , добре перемішавши. викладаємо у форму поверх тіста і відправляємо в холодильник на 4-5 часов.

3. глазур:
Розтопити шоколад в молоці і полити верх торта. Прибрати в холодильник на годину. Приємного апетиту 😀