Десерт сирковий з мандариновим желе, сметаною і печивом

Як смачно зробити сирний Десерт з мандариновим желе, сметаною і печивом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Найніжніший сирний десерт з мандариновим желе. Що важливо, десерт не перезабитый желатином, з приємною ноткою мандарина.

Інгредієнти

Розмір на форму 20 см

Можна взяти більше, але десерт буде тонше.

Потрібно:
Масло вершкове розтоплене 80 гр
Печиво 200 гр
Сир 400 гр беріть в брикеті
Желатин 15 гр
Вода холодна 80 мл
Сметана 400 гр
Цукор 130 гр
Ванільний цукор-10г
Вершки 10% 100 мл (на крайняк можна замінити молоком)
Цедра апельсина 1 ч. л
Сік апельсина 1-2 ст. л

Мандариновий сік 350 мл (приблизно з 7-8 мандарин)
Цукор 40 гр
Желатин 13 гр
холодна Вода 60 мл

Десерт сирковий з мандариновим желе, сметаною і печивом покроковий рецепт

1. У мисці змішуємо крихти від печива і вершкове масло, утрамбовуємо основу і прибираємо в холодильник. Желатин заливаємо холодною водою і даємо набрякнути. У мисці пробиваємо блендером сир, цукор, сметану і нежирні вершки 10%.

2. Додаємо цедру апельсина і сік. Залишилося распустись желатин (в мікрохвильову піч на 20 секунд) і додати до загальної маси. Ще раз пробиваємо блендером, виливаємо у форму і ставимо в холодильник на годину 2.

3. Знову заливаємо желатин холодною водою . Мандарини пробиваємо блендером. Перетираємо через сито і одержаний сік перелити в сотейник, додаємо сахар.

4. Ставимо на плиту до розчинення цукру. Не кип’ятимо. Прибираємо з вогню, додаємо желатин, ретельно перемішуємо і обов’язково даємо охолонути. Виливаємо у форму і в холодильник ще на години 4.

Відео рецепт 👇