Торт печиво Каракум з варенням

Торт печиво Каракум з варенням простий рецепт. Печиво Каракум – ніжне, розсипчасте просте у приготуванні пісочне печиво з варенням. Раджу обов’язково готувати, до чаю це саме те 👌

Інгредієнти

масло вершкове – 200 гр.
Цукор – 1 склянка
Борошно – 1,5 – 2 склянки
Яйце – 1 шт.
Сода – 0,5 ч. л.
Розпушувач 1 ч/л
Сіль – щіпка
Варення будь-яке (густе) – за смаком у мене була сливове.

Торт печиво Каракум з варенням покроковий рецепт

1. Яйця змішати з цукром. Масло розтопити, додати до яєць з цукром, перемішати. Додати сіль, соду і борошно. Замісити еластичне тісто. 1/4 тіста покласти в морозилку. Деко для випічки застелити пергаментним бумагой.

2. Частина Тісто тонко розкачати і викласти на деко.(руками або відкрити). Зверху змастити тісто варенням. Я додавала багато, можна це визначиться за смаком. Відкладену частину тіста дістати з морозилки і потерти зверху на крупній терке.

3. Випікати пісочне печиво з варенням “Каракум” 15-20 хвилин до золотистого кольору. ✅це дуже смачне печиво 🤤

Відео рецепт 👇