Пісочне печиво спіраль

Як смачно зробити Пісочне печиво спіраль простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Для світлого тесту
2 жовтки (загальна вага 35 г)
75 г м’якого вершкового масла
60 г цукрової пудри
145-150 г борошна

Для темного тіста
2 жовтки (загальна вага 35 г)
75 г м’якого вершкового масла
65г цукрової пудри
130-135 г борошна
15 г какао.

Пісочне печиво спіраль покроковий рецепт

1. Замісити тісто. Прибрати в пакет. У пакеті розкачати тісто в пласт товщиною 1 див Прибрати в холодильник на 2 часа.
2. Приготувати тісто, розкачати в пласт 1 см завтовшки, прибрати в холодильник на 2 часа.
3. Дістати охолоджене світле тісто, покласти його між двома листами пергаменту і розкачати пласт 0,5 см завтовшки, обрізати краю. Аналогічно вчинити з шоколадним тестом.
4. На розкатаний пласт шоколадного тіста покласти пласт світлого тісто і акуратно за допомогою пергаменту згорнути рулет. Прибрати рулет на 3 години в холодильник.
5. Охолоджений рулет з тестом нарізати на диски товщиною 0,7 см і розкласти на деку. Випікати при 200 з приблизно 10-12 минут.