Вершкове печиво з білків

Як зробити Вершкове печиво з білків рецепт простий. Продовжуємо готувати з вами печиво. В цей раз рецепт підійде для всіх. У печива зрозумілий вершковий смак. Якщо медове печиво з прянощами не всім діткам сподобалося, то це 100% попадання. Особисто для мене воно зайшло з несолодким какао. А медове тільки з чорною кавою, без молока або вершків. Чорний кава як би допоміг розкрити смак печива.

Інгредієнти

200 г вершкового масла 82,5%
70 г цукрової пудри
5 г ванільного цукру
3 г солі
70 г білка
40 г молока
270 г борошна
3 г розпушувача

Вершкове печиво з білків покроковий рецепт

1. Масло кімнатної температури, пудру, сіль і ванільний цукор збити до білого і пишності. Ввести білок і продовжити збивання. Борошно і розпушувач з’єднати і ввести в масляну смесь.

2. Довго не вимішувати, лише до об’єднання! Наприкінці ввести молоко. Перекласти тісто в кондитерський мішок з насадкою відкрита зірка. Відсадити на пергамент.

3. Отпекать при 180° з конвекцією до золотистого кольору. Для глазурування я використовувала темперований шоколад. Але це можна опустити. Якщо є вдома мигдальні пелюстки або перловий цукор можна перед випічкою посипати печенье.