Торт, тістечко Фісташка Малина

Зараз літо і це період ягід. Як зробити Торт тістечко Фісташка Малина рецепт простий. У нас сьогодні десерт з малиною. В цьому році малини з’явилася у батьків в саду дуже багато, мама мені її назбирала і я вирішила приготувати саме з нею десерт і в поєднання їй вибрала фісташку, тому у нас тістечко фісташка-малина. Дуже просте, апетитне, яскраве і соковите, чудово підійде під ваше чаювання.

Інгредієнти

БІСКВІТ
120 г яйця
80 г цукор
120 г борошно мигдальний
60 г фісташкова паста
100 г масло вершкове 82%

МАЛИНОВЕ КОНФІ
200 р малини
50 г цукор
2,5 г пектин
1 г лимонний сік

Торт, тістечко Фісташка Малина покроковий рецепт

1. Почнемо з приготування фісташкового моале в мисці у нас вершкове масло кімнатної температури, вже дуже м’яке, додаємо в нього цукор і збиваємо на високій швидкості до побіління олії та отримання обсягу. Цей бісквіт дуже вологий щільний, але при цьому ніжний він дуже насичений, ароматний, ідеальний як основа для будь-якого торта і ось, що в результаті у нас вийшло. Тепер можна додати фісташкову пасту. Використовуйте тільки якісні якомога більше натуральну пасту, дивіться на її склад. Всі також пробиваємо міксером. Як тільки фисташково-масляна маса об’єднатися, додаємо мигдалеву муку.

2. Трохи подвзбили і можна додавати яйця потроху, кожен раз добре перемішуємо. В результаті ви отримаєте гладке і гарне тісто. Ось таке ось Для випічки будемо використовувати металеву форму 22 на 22 сантиметри. Для підготовки форми змастимо її на вибір вершковим або рослинним маслом, або можна використовувати спрей кокосового масла, як я. Просто розпилюємо на борту масла і прокладаємо заздалегідь, вирізані за формою, пергамент, не забуваючи про бортики. Коли підготували форму можна викладати тісто. Тим часом наша духовка розігріта до 165 градусів, режим верх-низ.

3. рівномірно Розподіляємо тісто по формі, намагаючись розкласти в одну висоту для того щоб зрозуміти на одному рівні тісто. Перевіряємо себе з допомогою зубочистки на ній ми побачимо висоту тесту в кожному з кутів нашої форми готова відправляємо випікатися. Через 20-25 хвилин бісквіт готовий. Дістаємо з форми перевертаємо і звільняємо від пергаменту, затягуємо харчовою плівкою і залишаємо остигати. Поки бісквіт остигає, займемося конфи.

4. Малинове пюре у мене вже в сотейнику, для того щоб пектин не взявся брижами змішуємо його, попередньо, з цукром. Пюре нагрілося до 40 градусів і ми дощиком всипаємо цукор з пектином при цьому активно заважаючи. У мене пюре виробниче, ви можете використовувати як готове пюре так і приготувати його самостійно з свіжих або заморожених ягід. Попередньо перетерти і звільнити від кісточок. Даємо прокипіти одну хвилину, вимикаємо вогонь і додаємо сік лимона. Конфі готовий, потрібно його остудить.

5. Бісквіт вже охолов Вирізаємо його за розміром форми 20 сантиметрів на 20 сантиметрів зрізуючи темні краї, для зручності я затягла харчовою плівкою форму з бісквітом. Трохи остиглий конфі викладаємо на бісквіт. Рівняємо і відправляємо в холодильник. Через годину дістаємо з холодильника бісквіт з начинкою. Конфі дуже добре прихватился, ділимо бісквіт за 6 і 3 сантиметри і нарізаємо на три рівні смужки. Я вирішила поекспериментувати з трафаретом. Тепер складаємо смужки одна на одну, робимо це аккуратно.

6. Обрізаємо краю, відправляємо в мороз на півтора-два години. Для декору десерту будемо використовувати дрібно січену зелену фісташку, свіжу малину з власного саду і нейтральну глазур для покриття тістечка, які трохи розвели водою (рецепт є на моєму каналі, посилання верхньому правому куті). Дістаємо з морозилки десерт і покриваємо пензлем боки тістечка і звичайно вгору теж. Робимо це швидко так як глазур миттєво застигає глазур не дасть заветриваться тістечок і воно на довго залишиться сочным.

7. Потім присипаємо фісташкової крихтою боки тістечка. Глазур нам дала липкий шар і так горішки будуть триматися напевно. Гарненько присипаємо з усіх боків злегка заходячи по краю на верхню частину десерту і ось, що в результаті у нас вийшло і останній штрих-це окраса нашого десерту свіжими ягодами з власного саду. Звичайно ж ця малина. Малина з яскравими зеленими хвостиками соковита, красива і ароматна Ось десерт і готовий, пора ставити чайник кликати гостей і починати грандіозне чаювання, вам буде дуже вкусно.