Пиріг Галета з грушею та сиром камамбер і дорблю з цвіллю

Як смачно зробити Пиріг Галета з грушею та сиром камамбер і дорблю з цвіллю простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Сама смачна закуска до вина. Приголомшлива галета з грушею, камамбером і дорблю 😍 Те, що тобі потрібно в цей п’ятничний вечір 😉 Вишуканий, ароматний, осінній і просто нереально смачний десерт, до того ж супер простий у приготуванні 👏

Інгредієнти

Листкове бездріжджове тісто – 250 г
Груші конференція – 3 шт
Сир брі або камамбер – 150 г
Сир дорбля або горгонзола – 40 р
Жовток – 1 шт
Горіхи волоські – 40 р
Мед – 1-2 ч. л

Пиріг Галета з грушею та сиром камамбер і дорблю з цвіллю покроковий рецепт

1. Розігрійте духовку до 180 с. Якщо тісто заморожене, його потрібно заздалегідь розморозити. Грушу і сир наріжте слайдами товщиною приблизно 3-5 мм. Рекомендую брати смачні груші і не дуже жорсткі, ідеально підходить сорт конференція. ⠀

2. Розкачайте тісто в прямокутник, я захотіла круглу галету) Викладаємо шарами, чергуючи сир і грушу. ⠀

3. Загинаємо краю і змащуємо жовтком. Посипаємо горішками і випікаємо в розігрітій духовці 20-25 хвилин до золотистої скоринки. ⠀ Після випічки поливаємо медом і насолоджуємося! Це дуже смачно! Гарного вечера.

Відео рецепт 👇