Як зробити смачні Ватрушки з сиром та вишнями рецепт. Сирна ватрушка за 15 хвилин🤤 не полінуйтеся і приготуйте. Вона стане вашим фаворитом. У мене ЗОЖная версія. Літо не за горами, так що пора братися за боки, ой , за голову.
Інгредієнти
Сир-200 гр
Яйце – 1 шт
Борошно полбяна – 3 ст. л.
Підсолоджувач або цукор за смаком ( у мене фіт-парад)
Розпушувач на кінчику ножа
Поки випікається ватрушка, готуємо начинку:
Вишня з/м – 200 гр
Кориця, Ваніль, мускатний горіх- щіпка
Кукурудзяний крохмаль-1 чайна ложка
Вода -50 гр
Подсаститель будь
Ватрушки з сиром та вишнями покроковий рецепт
1. Все змішати, викласти на пергамент, надати форму ватрушки і випікати при 170 градусах 10 мин.
2. Поки випікається ватрушка, готуємо начинку:
Крохмаль змішуємо з водою. Заморожену ягоду змішуємо зі спеціями і крохмалем. Уварюють до неповного загустіння. Дістаємо ватрушку з духовки, заливаємо начинку і випікаємо ще 10 минут.
Крохмаль змішуємо з водою. Заморожену ягоду змішуємо зі спеціями і крохмалем. Уварюють до неповного загустіння. Дістаємо ватрушку з духовки, заливаємо начинку і випікаємо ще 10 минут.
3. Зверху посипаємо цукровою пудрою, у мене ще були листочки шисо, можна замінити на м’яту. Дуже смачно коли прям багато спецій у вишне.