Відкритий пиріг з грушею і вишнею

Як смачно зробити Відкритий пиріг з грушею і вишнею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Ягоди або фрукти 500 г (у мене одна груша і 400 г вишні)
Борошно пшен.1 склянку
Слив.масло 120 р
Цукор 0,5 склянки
Яйця 1 шт
Розпушувач 1 ч. л.
Ром 1 ст. л. (За бажанням або в тісто, або в кухаря 😀)
Рубаний мигдаль жменю
Ванілін щіпка
Крохмаль 2 ст. л.
Щіпка солі
1 ст. л. сметани

Відкритий пиріг з грушею і вишнею покроковий рецепт

1. Яйце, Цукор, сіль збити добела, додати м’яке вершкове масло, розпушувач, ванілін, збити три хвилини всі разом. Додати борошно, столову ложку сметани, довести масу до однорідності. Маса розрахована на форму 26 – 28 см.

2. Масу викласти у форму, попередньо змастити її вершковим маслом. Сформувати як би бортик. Дивись відео. Начинки додати столову ложку цукру і крахмала.

3. Перемішати, викласти на поверхню пирога, трохи притопити ложкою. За бажанням зверху посипати мигдалевими пелюстками або дробленим орехом.

4. випікаємо Пиріг 40 хвилин при температурі 180°. Готово 🙂

Відео рецепт 👇