Шоколадні цукерки з з вершками і вишнею

Якщо ви ще жодного разу не готували цукерки, то саме час це виправити. Все дуже легко і досить швидко, потрібен якісний шоколад і гарний настрій 😃. Як зробити Шоколадні цукерки з з вершками і вишнею рецепт простий.

Інгредієнти

Отже, для 13 шт :

Сушена вишня 25 р
Коньяк або ін. міцний алкоголь 20 р
Шоколад 54% какао 100 г
Сироп глюкози 15 р
Вершки ж 33-35 % 100 р
Слив. Масло ж. 82% 20 р
Коньяк 10 р
Шоколад 54% для глазурування 45 р
Сублимирования вишня для обсипання)
Какао – порошок для обсипання

Шоколадні цукерки з з вершками і вишнею покроковий рецепт

1. Заздалегідь на ніч замочити суленую вишня в коньяку. Вершки з’єднати з глюкозным сиропом , довести до кипіння, додати шоколад, замісити до стану емульсії, потім додати масло, в кінці алкоголь.
2. Все ще раз добре переміщати. Залишити для перекристалізації на ніч при температурі 15 градусів, накривши плівкою « в контакт». Ягоди обсушить.
3. За допомогою чайної ложки сформувати кульки, в середину кожної цукерки покласти вишеньку. Розтопленим шоколадом для глазуровки покрити кожну цукерку і обваляти в какао і сублімованої по ягоді желанию.