Шоколадна ковбаса салямі

Знайоме ласощі з дитинства – шоколадна ковбаса салямі рецепт простий. Думаю, це перший десерт, який я приготувала. Печиво, масло та згущене молоко були доступні. Фундук заготовляли бабуся. Так що, не було причин її не готувати)

Інгредієнти

дивіться нижче

Шоколадна ковбаса салямі покроковий рецепт

1. Тісто.
Борошно 670 г і 2 ч. л. розпушувача для тіста з’єднати і перемішати. Додати 80 г цукру, ванільний екстракт, жирну сметану 235 грам, помадное (м’яке) вершкове масло 200 грам і 2 яйця с1. Все скласти в діжу і насадкою лист вимісити тісто. Готове тісто розділити на невеликі кульки і відправити в холодильник на 30 хвилин. Після тісто пропустити через м’ясорубку. Викласти на пекарську папір і випікати при 175° впевнено до золотистого кольору. Остигле печиво 1/3 поламати на невеликі шматочки, решту я подрібнюю в крихту в фудпроцессоре.
2. Крем.
250 грам м’якого вершкового масла 82% жирності збити до білого .Ввести 450 грам вареного згущеного молока (бажано самостійно варити 2-3 год). Наприкінці ввести в крем 150 г крем-чизай (бонфесто, креметте) , 2 ст. ложки коньяку 150 г розтопленого темного шоколаду. Вимісити крем і перемішати з печивом і подрібненим фундуком 180 р. Горіхи заздалегідь промити і обсмажити в духовке.
3. Формування.
Я викладаю масу на харчову плівку і за допомогою килимка для формування ролів надаю форму. Стабілізація в холодильнику 6 часв не. Після посипати алкализованным какао і цукрових пудрой.