Сирний торт з кокосовою стружкою і бісквітом

Дуже ніжний кокосовий тортик , ніж те нагадує пташине молоко 😋 найголовніше , що готується він дуже швидко і просто, а його Кбжу вас зведе з розуму 🤪 Як зробити Сирний торт з кокосовою стружкою і бісквітом рецепт простий.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр.: 110/9.4/4.8/7.1

для бісквіта потрібно:
яйце – 2 шт. ⠀
йогурт – 30 гр.⠀
борошно – 40 гр. ⠀
розпушувач – 1 ч. л ⠀
щіпка солі ⠀
ванілін на кінчику ножа ⠀
підсолоджувач за смаком ⠀

для сирного шару: ⠀
Сир м’який 0% – 230гр.
Рікотта Unagrande – 86 гр.⠀
Молоко 1.8% – 150 мл ⠀
Желатин – 7 гр.
Кокосова стружка – 20 гр.
Підсолоджувач за смаком ⠀
ванілін на кінчику ножа

Сирний торт з кокосовою стружкою і бісквітом покроковий рецепт

1. Білки відокремити від жовтків, ⠀ білки збити до міцних піків з дрібкою солі. ⠀ До жовтків додати всі інші інгредієнти і добре перемішати. ⠀ До жовтків додаємо збиті білки і акуратно перемішати зверху вниз силіконової лопаткою ,щоб білки не опало. ⠀ ⠀ Викладаємо масу в силіконову форму (у мене 16 см) і відправляємо в розігріту духовку при 180 гр на 15 хвилин. ⠀
2. бісквіт Охолодити при кімнатній температурі, а поки займемося сирним шаром. Желатин залити 50 мл молока і залишити на 5 хвилин набухати.⠀ ⠀ В мікрохвильовці підігріваємо імпульсами за 5 сек. до повного розчинення желатину, постійно перемішуємо (головне не кип’ятіть). ⠀
3. Сир, рікотту, молоко, що залишилося (вони повинні бути кімнатної температури), ванілін, підсолоджувач перебиваємо блендером, додаємо желатин, кокосову стружку і добре перемішуємо. Форму в якій випікали бісквіт застеляємо харчовою плівкою , кладемо бісквіт і зверху заливаємо сирним кремом , і прибираємо в холодильник на ніч. Вранці прикрашаємо і наслаждаемая 🤤.