Мигдальний торт з заварним кремом

Головна особливість смачного заварного крему – натуральна ваніль 😍 Мигдалеву борошно можна замінити на мелений мигдаль в блендері або будь-який інший горіх. Як зробити Мигдальний торт з заварним кремом простий рецепт.

Інгредієнти

На торт діаметром 16 см і ~1.3-1.5 кг

Коржі:
4 білка С0
100 грам цукру
200 грам мигдального борошна

Крем:
375 грам молока
4 жовтки
125 грам цукру
30 грам кукурудзяного крохмалю
200 грам вершків 33%
натуральна Ваніль

Мигдальний торт з заварним кремом покроковий рецепт

1. Коржі:
Білки збиваємо з цукром в щільні піки, додаємо борошно – перемішуємо . Маса осяде – це нормально . Викладаємо з кондитерського мішка і печемо по 15 хвилин при температурі 170 градусів до золотистого состояния.

2. Крем:
змішуємо Молоко з жовтками , цукром , ваніллю і крохмалем, уварюють до загусання (маса повинна добре пробурлить), охолоджуємо 8-10 годин. Вершки збиваємо в щільні піки і об’єднуємо з заварним кремом.

3. Збираємо торт і охолоджуємо 6-8 годин. Зверху наносимо трохи крему або збиті вершки, щоб приклеїти мигдальні пелюстки