Як смачно зробити Басків обпалений чізкейк Сан-Себастьян простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Хлопців, сьогодні ми з командою представляємо вашій увазі рецепт надпопулярного чізкейку, який закрутив голову АБСОЛЮТНО КОЖНОМУ, хто його скуштував.
Я отпекала цей чізкейк близько десятка разів❗️, експериментуючи з інгредієнтами, їх пропорціями та режимами випікання, перш ніж досягла ідеально збалансованого смаку і бажаної текстури.
Ніжна текстура чізкейку, схожа на дуже смачне розтануло ванільне морозиво всередині, і запечена до карамелізації скоринка зовні-разом з чашечкою кави вранці гарантовано забезпечать вас гарним настроєм на цілий день.
Я отпекала цей чізкейк близько десятка разів❗️, експериментуючи з інгредієнтами, їх пропорціями та режимами випікання, перш ніж досягла ідеально збалансованого смаку і бажаної текстури.
Ніжна текстура чізкейку, схожа на дуже смачне розтануло ванільне морозиво всередині, і запечена до карамелізації скоринка зовні-разом з чашечкою кави вранці гарантовано забезпечать вас гарним настроєм на цілий день.
Інгредієнти
270 г вершкового сиру 60-70 %
250 г маскарпоне 80-85 %
460 г вершків 33-36 %
140 г цукру
240 г яєць (~4,4 шт.)
30 г борошна
30-50 г ванільною пасти
Басків обпалений чізкейк Сан-Себастьян покроковий рецепт
1. Вистелити кільце або форму для випікання d = 18 см h = 8-10 см двома листами пергаменту. Всі інгредієнти помістити в чашу блендера і пробити до однорідності. Вилити отриману суміш у кольцо.
2. Випікати чізкейк близько 30 хвилин при температурі 230 °С до тих пір, поки верх не стане спаленим. Готовий чізкейк повинен дуже добре тремтіти в середине.
3. Дати трохи охолонути при кімнатній температурі, а потім прибрати в холодильник для стабілізації. Вийняти чізкейк з холодильника, зняти кільце і пергаментний бумагу.