Торт Полуниця Лимон з кремом з кисломолочного сиру та вершків

Неймовірно ніжний і дійсно освіжаючий десерт. Як зробити смачний домашній Торт Полуниця Лимон з кремом з кисломолочного сиру та вершків рецепт простий.

Інгредієнти

Форма 16 див.

– яйце куряче 3 шт.,
– цукор 100 гр.,
– рослинне масло без запаху 30 мл.,
– цедра 1 лимона,
– борошно 110 гр.,
– 1/2 ч. ложки розпушувач,
– сіль 1/2 ч. ложка.
+
Полуниця 100 гр.,
Цукор 30 гр.,
Крохмаль кукурудзяний 1 ст. ложка,
+
Вершки 33% 350 мл,
Сир сирний 400 гр.,
Ванільний екстракт/ цукор
1,5 ч. ложки,
Цукрова пудра 60 гр.

Торт Полуниця Лимон з кремом з кисломолочного сиру та вершків покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо з цукром і сіллю в щільну масу. Додаємо масло і цедру, перемішуємо. Вводимо борошно з розпушувачем, акуратно лопаткою замішуємо тісто. Випікаємо при 170°С близько 25 хв. Перевіряємо на суху шпажку.
2. Остуджуємо, розрізаємо на 3 коржа. Полуницю нарізаємо дрібним кубиком і відправляємо в сотейник на слабкий вогонь. Вливаємо пару столових ложок води. Додаємо цукор і крохмаль. Суміш уварюють до загусання. Остуджуємо в холодильнике.

3. Для крему всі інгредієнти об’єднуємо і збиваємо за допомогою міксера в пишний крем. Збираємо торт. Прикрашаємо на свій смак. Приємного апетиту і пам’ятайте солодке життя-це філософія!